7 NFL -aloittelijaa ansaitsee merkittävää peliaikaa vuonna 2023 esikauden viikon 2 jälkeen (2023)

7 NFL -aloittelijaa ansaitsee merkittävää peliaikaa vuonna 2023 esikauden viikon 2 jälkeen

0/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (1)

  Deuce VaughnMatthew Pearce/Icon Sportswire Getty Images -sovelluksen kautta

  Odotamme ensimmäisen ja toisen kierroksen pelaavan tavallisen NFL-kauden avainrooleissa, mutta useat kolmannella kierroksella tai myöhemmin menneet aloittelijat ovat tehneet vahvoja tapauksia siirtyäkseen syvyyskaavioon.

  Yleensä SureFire -veteraanien aloittelijat saavat näyttelypeleissä vain vähän napsautuksia, mikä sallii todistamattomien kykyjen mahdollisuudet ansaita enemmän peliaikaa tulevassa kampanjassa.Jopa vähemmän kilpailua vastaan aloittelijat voivat osoittaa, miksi he ansaitsevat kunnollisen työmäärän, kun pelit laskevat sijoituksissa.

  Tätä silmällä pitäen katsomme seitsemää puolivälistä tai myöhään valintaa tai irrottamattomia aloittelijoita, jotka ansaitsevat pelata huomattavan määrän napsahduksia runkosarjan aikana.He eivät vain aio tehdä 53-miehen luetteloa, vaan myös mahdollisesti aloittaa tai ottaa suuremman roolin kuin odotettiin pelaajalle, jolla on sukutaulu.

  Vaikka puolustajat Aidan O'Connell ja Dorian Thompson-Robinson ovat pelanneet korkealla tasolla esikauden aikana, ne on suunniteltu varmuuskopioimaan Jimmy Garoppolo ja Deshaun Watson, eivätkä pelaa, ellei aloittelija vähennä loukkaantumisella.Joten olemme sulkeneet heidät pois.

  Alla olevat seitsemän aloittelijaa ovat muuttaneet käsityksen välittömistä rooleistaan vaikuttavilla esityksillä parin viime viikon aikana.

Tank Bigsby, RB, Jacksonville Jaguars

1/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (2)

  AP Photo / Rick Osentoski

  Harjoitteluleirin aikana Jacksonville Jaguarsin päävalmentaja Doug PedersonkuviteltuJuoksevat takaisin Travis Etienne työntää 1 600-1 700 kiirehtivää telakkaa, jos hän kääntyy nopeuspolttimeensa lyömällä kiirettäviä kaistoja.

  No, Pederson on ehkä jouduttava soittamaan takaisin siihen odotukseen, vaikka 24-vuotias juoksee hiukan kiireellisesti.

  Esi -kauden vahvan näyttelyn jälkeen Tank Bigsby voi syödä Etiennen työmäärään tulevan kampanjan jälkimmäisessä osassa.

  "Jacksonville -valmentaja Doug Pederson sanoi, että hän ei halua ylikuormittaa Bigsbyä kauden alussa, mutta todennäköisesti hänen roolinsa laajenee kauden edetessä", ESPN: tMichael DiRoccokirjoitti hänen ensisijaisessa takeansa Jaguarsin toisesta esikauden pelistä.

  Bigsby on rekisteröinyt 22 kantoainetta 122 jaardia JAGS: n johtajana molemmissa näyttelykilpailuissa.Vaikka hänellä on vain yksi saalis miinus-kaksi jaardia, 21-vuotiaalla aloittelijalla tulisi olla välitön rooli täydentäen Etiennelle varhaisissa alamäissä, mikä asettaisi nuoret veteraanit d'Ernest Johnson ja Jamycal Hasty taisteluunKolmas juokseva paikka.

Josh Downs, WR, Indianapolis Colts

2/7

  Josh Downs tuli offseasoniin kohtaavat kovan taistelun ensisijaisen paikan vastaanottimen asemasta.

  Indianapolis Colts allekirjoitti laajuuden Isaiah McKenzien, joka on tulossa parhaimmalla kaudellaan 478 jaardin ja viiden kosketuksen kanssa.

  Vuonna 2022 McKenziellä oli monipuolinen rooli, mutta hän näki suurimman osan napsautuksistaan buffalo -laskujen kanssa.Missä tahansa hän linjautuu, seitsemännen vuoden veteraani esittelee tuntemattoman nopeuttaan ja kykynsä kerätä telakoita avoimessa tilassa.

  Erottuvista ominaisuuksistaan huolimatta 28-vuotias voi viedä takapenkin Downsille, joka on osoittanut jonkin verran johdonmukaisuutta luotettavana alaspäin suuntautuvana avustajana esikauden aikana.

  Kahdessa näyttelykilpailussa kolmannen kierroksen vastaanotolla on neljä vastaanottoa 49 jaardin kohdalla, ja se kuljettaa kaikki neljä kulkua ensimmäisistä alamäistä.Coltsin 24-17 voiton jälkeen Chicago Bearsista viime lauantaina, hänPuhui aiheestahänen kykynsä pidentää asemia.

  "Minusta tuntuu vain, että puolustajat voivat luottaa minuun ja valmentajat voivat luottaa minuun, kun numeroni kutsutaan", Downs sanoi."Autan siirtämään ketjuja ja autan ajamaan ajamista. Tee vain mitä he tarvitsevat minun tehdä."

  Pohjois-Carolinassa 22-vuotias teki kodin korttipaikassa ja keräsi 2 364 jaardia ja 19 kosketusta kahden viimeisen kollegiaalisen vuoden aikana.Koska hän on perehtynyt sisälle ja tasaiseen tuotantoonsa, hän näyttää olevan valmis ottamaan lähtöpaikan sijainnin kolmen leveän vastaanottimen sarjoissa.

7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (4)

✨ Katso lisää huippuvideoita, kohokohtia ja B/R Alkuperäinen sisältö oikean nuolenkuvaketta

Nick Herbig, Edge, Pittsburgh Steelers

3/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (5)

  AP Photo/Matt Durisko

  Skeptikot ihmettelivät, oliko Nick Herbigillä paikka NFL-listalla pass-rusherina hänen lyhyen käsivarrensa ja kyseenalaisen koon takia asemasta ammattitasolla.

  6'2 ", 240 kiloa, 21-vuotias on tehnyt aaltoja Pittsburghin Steelers Pass Rushissa, rekisteröimällä 2,5 säkkiä esikauden aikana.

  Herbig ei näytä epäilijöiltä, jotka kyseenalaistavat hänen mittauksensa.Kolme taistelua, säkki ja passin hajoaminen 27-15 voitolla Buffalo-laskuista, hän hylkäsi kriitikot.

  "Se palaa takaisin sanoen, että dynamiitti tulee pieninä paketeina", hänkertoi toimittajille."En usko, että mikään asia on minulle tärkeä."

  Herbig on nojautunut reuna-rusheriin T.J.Watt pass-rypistymisvinkkiin, jotka auttoivat häntä saamaan säkin viime lauantaina.Ja kolminkertainen All-Pro, joka voitti vuoden 2021 puolustavan pelaajan, näkee lupauksen Wisconsin-tuotteessa.

  "Se on hänen ohjelmistonsa", Watt sanoiGerry DulacniistäPittsburgh Post-Gazette."Hänellä on joukko erilaisia liikkeitä. Hän ei ole yhden tempun poni. Hän on tehnyt erittäin hyvää työtä sopeutuakseen hyvin ja pelaamalla peliä. Nuorten kaverien on vaikea tehdä."

  On selvää, että Herbig ei aio aloittaa Wattin tai Alex Highsmithin aloittamista, joka allekirjoitti heinäkuussa nelivuotisen 68 miljoonan dollarin jatkamisen, mutta hän voisi kirjoittaa molemmat kaverit tai ylläpitää Steelersin aggressiivista pass-kiirettä, jos yksi aloittelijoista menee alaspäinvamma.

  Viime kaudella Watt jätti väliin seitsemän peliä, eikä Steelersillä ollut toimivaa korvaajaa. Herbig voisi täyttää tämän tyhjiön tarvittaessa nopeasti.

Ivanilla on purkki, ILB, MinSota Vikings

4/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (6)

  AP Photo/Bruce Kluckhohn

  Huolimatta Ivan Pace Jr .: n haisevasta numeroista Miamissa (Ohio) ja Cincinnati viimeisen kahden vuoden aikana, hän meni tekemättä.

  Viimeisenä toimikaudellaan molemmilla kollegiaalisilla ohjelmilla hän johti joukkuetta taisteluissa ja tappioissa, ja hän rekisteröi viime kaudella 10 säkkiä Bearcatsiin.

  22-vuotias ei kuitenkaan sovi prototyyppisen NFL-linebackerin muottiin.Minnesota Vikingsin virallisella verkkosivustolla luetellaan hänet numeroon 5'10 ", 231 kiloa, mikä on surkeasti alennettu hänen asemaansa. Silti hän on näyttänyt olevan luonnollista kentällä tällä offseasonilla.

  Vikingsin puolustava koordinaattori Brian Flores tykkää näkemyksestään henkisestä ja fyysisestä näkökulmasta.Hän raivosi aloittelijalletoimittajatviime viikko:

  "Ivan tekee paljon hyviä asioita, kokouksissa, läpikäymisissä ja käytännöissä, ja hän pelasi hyvin pelissä viime viikolla.Viestimme hänelle on vain jatkaa hyvien päivien yhdistämistä yhdessä.Hänellä oli Green Dot viime viikolla, hän teki hyvää työtä, joka kommunikoi puolustukseen.Se jatkuu tällä viikolla.Hän on nopea, kova, hän pelaa fyysistä tyyliä, hän tekee paljon hyviä asioita. "

  Maaliskuussa viikingit leikkasivat Eric Kendricksin, joka tasoitti toisen vuoden linja-autoja Brian Asamoah II: lle aloittaa Jordan Hicksin rinnalla, mutta entinen on ollut poissa julkistamattomasta vammasta.Hänen poissa ollessaan Pace on kääntänyt päät ja avannut silmät.

  Flores pyrkii käyttämään sisäisiä linja -autoja suunnitelluissa blitzeissä, joten Pace's Skill Set sopii Vikingsin puolustusjärjestelmään kuin hansikas.Vaikka Asamoah palaa ajoissa runkosarjaan, aloittelija voisi ajaa hänet napsahduksiin tai ainakin lisätä mehua Minnesotan Pass Rushiin.

  Pacessa on kahdeksan taistelua (neljä sooloa) ja pelinrakentaja osuu kahteen esikauden retkeen.

Trey Palmer, WR, Tampa Bay Buccaneers

5/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (7)

  AP Photo/Seth Wenig

  Kun aloittelija lyö New York Jets Cornerback -kastike Gardneria saalista kentälle, hän aikoo kerätä huomion, ja niin tapahtui viime viikolla.

  Trey Palmer sai askeleen Gardneriin javedettySyvä pallo puolustaja Kyle Traskilta Tampa Bay Buccaneers-Jet -yhteistyöhön.Toki, hän teki tämän pelaamisen puristusasetuksessa, mutta aloittelija kuudennen ympäristönä on jatkanut hänen kykynsä erottaa puolustajista ja luotettavista käsistä peleissä.

  NFL@NFL

  Täydellinen sijoittelu @bakermayfield ja Rookie Trey Palmer saa jalat alas 👏

  📱: 📱: stream #pitvstb On nfl+ https://t.co/bbfpxewtkp pic.twitter.com/s4uyp3khqg

  Tampa Bay Buccaneers@Buccaneers

  . @treythekiid3 on jälleen siinä 🙌

  📺: #tbvsnyj wfla
  📲: https://t.co/bdicm7wse5 pic.twitter.com/euqa3ty2ni

  Kahdessa näyttelykilpailussa 22-vuotiaalla on viisi vastaanottoa 66 jaardin ja kahden touchdowns.Kuten hänen kahdesta TD-tarttumisestaan, hän seuraa palloa hyvin, kun se on ilmassa ja jolla on joitain varpaiden drag-swag.

  Buccaneers saattavat tarvita Palmeria täyttääkseen huomattavan roolin ohimennen pelin sijasta Russell Gage -kadun sijasta, joka kaipaa koko vuoden 2023 kauden revittyllä patellar -jänteellä.

  Viime vuonna Tampa Bayssä Gage rivissä pääasiassa ulkopuolelle, mutta näki myös ulos paikasta.Jos Buccaneers auttaa Palmeria kehittämään edelleen reittipuuaan, hän voi olla samanlaisessa roolissa kuin komplementtiset Pro Bowlin leveät vastaanottimet Mike Evans ja Chris Godwin.

Drew Sanders, LB, Denver Broncos

6/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (8)

  Christian Petersen/Getty -kuvat

  Tämän vuoden luonnossyklissä analyytikot keskustelivat Drew Sandersistä yhtenä luokan parhaimmista linjoista, mutta hän ei kuullut hänen nimeään kutsuttuaan kolmanteen kierrokseen.

  Ehkä joukkueet ovat huolissaan 22-vuotiaan oppimiskäyrästä perinteisessä pallo-linebacker-roolissa.Kahden vuoden ajan hän rivissä Alabaman reunalla ja siirtyi sitten Arkansasiin, missä hän pelasi linja -autolla kauden aikana.

  Kuten voitaisiin odottaa, Sandersin kokemattomuus pallojen ulkopuolella olevassa linja-autoasennossa tuli varhaisessa vaiheessa kasvavia kipuja.Hänellä oli jonkin verran hidas aloitus harjoitusleirillä, mutta Denver Broncosin päävalmentaja Sean Paytonkertoi toimittajilleettä hän näkee aloittelijan etenemisen:

  "Luulen, että hän on ottanut sen.Hän on fiksu.On joitain vivahteita, koska hän pelaa hiukan enemmän palloista.Hän pelasi molemmat yliopistossa, mutta hän on nopea opiskelu.Luulen, että hänellä on hyvin.Luulen, että hän on hoitanut asennuksen melko hyvin.Nyt käytännössä on näytelmiä, joissa on kohdistusvirhe tai ehkä vipuvaikutusvirhe, mutta hän puhdistaa sen.Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä häneen. "

  Hiljaisen esikausidebyytin jälkeen Arizona Cardinalsia vastaan ​​(kaksi taklaa) Sandersteki läsnäolonsa tuntuvanOttelussa San Francisco 49ersin kanssa johtaen Broncosin taisteluissa (seitsemän) passin hajoamisella.

  Paytonin kommentit Sandersista pelasi Game Actionissa, ja aloittelija voisi olla kentällä oppimisessa työssä kauden alussa.Linebacker Jonas Griffith kaipaa koko 2023 -kampanjaa revittyllä ACL: llä.

  Sanders saattoi murtautua kolmen miehen kiertoon Josey Jewellin ja Alex Singletonin kanssa Linebackerissa.

Deuce Vaughn, RB, Dallas Cowboys

7/7

  7 NFL Rookies Earning Significant Playing Time in 2023 After Preseason Week 2 (9)

  AP Photo/Brandon Wade

  Dallas Cowboys -fanit eivät ehkä pidä vertailusta entiseen Philadelphia Eagle Darren Sprolesiin, mutta Deuce Vaughnilla on joitain samankaltaisuuksia hänen 5'6: n kanssa ", 176-punnan asemansa ja leikkikykyyn.

  Kuulemme ilmoittajien sanovan: "Deuce on löysällä" melko vähän tulevassa kampanjassa.Hän on loukkaava sytytystulppa, joka voi kiertää puolustajia vaihtavalla jalkatyöllään ja rikkoa taisteluita kerätäkseen telakoita kosketuksen ja pihojen jälkeen saaliin jälkeen.

  Kahdessa esikauden retkessä 21-vuotias on esitellyt sähköistävä taitojaan, jotka nauhoittavat 13 kiireyritystä 64 jaardin ja kahden touchdownsin.Hän on myös ollut aktiivinen ohimennen pelissä neljällä vastaanotolla.

  Brandon Thorn@Brandonthornnfl

  Ai niin, deuce vaughn on hauskaa pic.twitter.com/fdep7fywap

  NFL@NFL

  Deuce Vaughn tekee puolustuksesta kaipaamaan!@C_Vaughn22

  📺: #nflplus https://t.co/l9mpiysuki pic.twitter.com/guvragpwkd

  Cowboyt laativat Vaughnin kuudennella kierroksella, mutta hänellä on mahdollisuus kirjautua kaksinumeroisiin kosketuksiin oletetun alkavan Tony Pollardin taaksepäin.

  Liiga on pidättänyt Ronald Jones II:n kahdesta ottelusta, koska hän rikkoi suorituskykyä parantavia aineita koskevaa käytäntöä, ja Rico Dowdlella ja Malik Davisilla on yhteensä 45 uraa. Draftoimaton alokas juoksija Hunter Luepke on tehnyt kuusi siirtoa vain yhdeksän jaardin edestä preseasonin toiminnassa.

  Kun kyseinen inspiroimaton ryhmä kilpailee Pollardin takana olevista kosketuksista, Vaughn on saattanut jo pelata tiensä ensisijaiseen varmuuskopiointirooliin.

  Yliopistojalkapallotilastot tarjoavatcfbstats.com.

  Esikauden tilastot tarjoavatESPN.com.

  Maurice Moton kattaa NFL: n Bleacher -raporttiin.Voit seurata häntä Twitterissä@Moematon.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated: 07/01/2024

Views: 5770

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.