35 Apurahaa vammaisille opiskelijoille |Top 35 apurahaa 2020 (2024)

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (1)

Useimmissa tapauksissa hakijaton oltava dokumentoitu vammaKelpoisuusvaatimuksena vammaisuusstipendin saamiseksi.On tärkeätä huomata, että vammaisuus -stipendimahdollisuuksia on monia.Eri ryhmät tarjoavat näitä apurahoja, jotka perustuvat erilaisiin kriteereihin.

Hakijoilla voi olla mahdollisuus hakea yhtä tai useampaa näistä apurahoista ennen kuin he saavat diagnoosia.Hakija silti tarvitsee yleensä todisteita vammaisuudesta ennen kuin he löytävät stipendejä,Taloudellinen tuki vammaisilletai mikä tahansa ilmainen korkeakouluopinto vammaisille opiskelijoille.

SeVammaisuuden luonne on vahva rooliMillaisia stipendejä, apurahoja tai taloudellista tukea vammaisille opiskelijoille on saatavana.Jotkut stipendit tai apurahan tarjoajat tarjoavat ilmaisen yliopisto -opetuksen vammaisille opiskelijoille, kun taas jotkut muut saattavat tarjota apua vain eri tavoin.

1

1800wheelchair.com -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (2)

Se1800 pyörätuolin stipendiannetaan opiskelijoille, jotka käyttävät pyörätuoleja, skoottereita ja voimatuoleja liikkuvuuden kannalta.Palkinnon voittavia opiskelijoita pyydetään työskentelemään liikkuvuuden esteidensä läpi, löytämään kampuksen alueita, joilla liikkuvuus voi olla ongelma, ja tutkimaan, minkä tyyppisiä mukavuuksia heille on käytettävissä kampuksella.Opiskelijoiden on täytettävä yleinen luettelo kelpoisuusvaatimuksista, jotka on täytettävä ennen stipendin antamista.Joka vuosi myönnetään kaksi 500 dollarin vammaisapurahaa.Lähetyksen määräaika on 30. toukokuuta.

Vuonna 1997 perustettiin 1800 pyörätuoli, jonka tavoitteena oli tarjota liikkuvuusvaihtoehtoja henkilöille, jotka tarvitsivat apua.Yhtiö ei tarjoa vain täydellistä pyörätuolia, voimatuoleja ja skoottereita, vaan tarjoaa myös asiantuntija -neuvoja ja ammatillista palvelua kaikilla tasoilla.Yhtiö tarjoaa stipendejä vammaisille opiskelijoille keinona antaa takaisin niille, jotka he työskentelevät niin kovasti auttaakseen.

2

AAHD FREDERICK J. KRAUSE STITO

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (3)

SeAahd Frederick J. Krause -stipendion saatavana perus-/jatko -opiskelijoille, jotka ovat tai sitä vanhempia.Ne on oltava ilmoittautumassa vammaisiin ja terveydenhuoltoon liittyviin suoraan liittyviin tutkimuksiin.Heidän on myös osallistuttava akkreditoituun yliopistoon.Opiskelijat, joilla on vahva ennätys, joka sisältää yhteisöpalvelun tai vapaaehtoistyön, saavat erityisen harkinnan.Hakijoiden on myös asumaan Yhdysvalloissa tai asukkailla.Jokainen työkyvyttömyysstipendi on rajoitettu 1000 dollariin, jonka määräaika on 15. marraskuuta. Stipendit myönnetään seuraavan vuoden tammikuussa.

Amerikkalainen terveys- ja vammaisyhdistys pyrkii puolustamaan vammaisia kaikilla yhteiskunnan tasoilla paikalliselta kansalliseen tasoon.Tavoitteena on minimoida esteet ja rajoitukset, joita vammaiset kokevat säännöllisesti.Organisaatio luottaa asianajajaan, tutkimukseen ja koulutukseen tavoitteidensa saavuttamiseksi.Apuraha on nimetty Frederick J. Krausen mukaan, joka omisti elämänsä vammaisten palvelemiseen.Krause työskenteli vuosien varrella lukuisten virastojen ja yhdistysten kanssa, jotka olivat omistautuneet vammaisten puolustamiseen tai avustamiseen.

3

AbbVie Immunology -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (4)

SeAbbvie -immunologian stipendiluotiin tarjoamaan stipendejä vammaisille opiskelijoille, jotka käsittelevät yhtä tai useampaa tulehduksellista sairautta.Opiskelijoita, joille on diagnosoitu ankyloiva spondyliitti, nivelreuma, Crohnin tauti, nuorten idiopaattinen niveltulehdus tai muun tyyppiset tulehdukselliset sairaudet, kannustetaan hakemaan apurahaa.Tarjoamalla tämän stipendin näille vammaisille opiskelijoille, perimmäinen tavoite on antaa heille enemmän mahdollisuuksia tulla aktiivisiksi ja tuottaviksi yhteiskunnan jäseniksi.Apuraha on 15 000 dollaria ja lähetykset on saatettava ennen 5. joulukuuta määräaikaa.

Abbvie on yritys, joka koostuu kommunikaattoreista, tutkijoista ja valmistavan teollisuuden asiantuntijoista, jotka työskentelevät yhdessä luodakseen innovatiivisia tuotteita auttamaan ihmisiä, joilla on diagnosoitu erilaisia ​​vammoja, kroonisia terveysongelmia ja hengenvaarallisia sairauksia. Tarjoamalla näitä vammaisstipendejä Abbvie tekee kaikkensa auttaakseen vammaisia ​​opiskelijoita saamaan ansaitsemansa koulutuksen.

4

Sokean stipendin amerikkalainen neuvosto

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (5)

SeSokean stipendin amerikkalainen neuvostoon nyt American Foundation for the Blindin ja Council of the Blindin yhteinen hanke. Apurahoja tarjotaan auttamaan toisen asteen jälkeisten ohjelmien opiskelijoita kattamaan erilaisia ​​​​taloudellisia tarpeita. Tämä sisältää palkkiot, opetuksen, huone- ja ruokailukustannukset sekä muut kulut, joita he voivat syntyä koulutuksensa aikana. Opiskelijoiden tulee olla laillisesti sokeita, käydä koulua kokopäiväisesti ja ylläpitää GPA 3.0. Heidän on myös oltava aktiivisia yhteisössään. Stipendit vaihtelevat $ 2,000 - $ 7,500. Hakemuksen jättämisen määräaika on 15. helmikuuta.

Sokean Yhdysvaltain neuvosto koostuu yli 70 luvusta (osavaltio).Yhdessä useiden tytäryhtiöryhmien kanssa he työskentelevät sokeiden tai visuaalisesti heikentyneiden henkilöiden kanssa auttaakseen heitä löytämään mahdollisuuksia yhteisöistään.Perimmäisenä tavoitteena on vaalia kulttuuria, jossa vertaistuki, suora toiminta, hyväksyntä ja monimuotoisuus ovat yleisiä.

5

Amerikkalainen sokean säätiö

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (6)

SeAmerican Sokean säätiön tarjoama vammaisuusstipendion yhteinen ponnistus sokean Yhdysvaltain neuvoston kanssa.Nämä kaksi ryhmää kokoontuivat luomaan stipendin vammaisille opiskelijoille, jotka ilmoittautuivat kouluun korkeamman aloittelijan tasolla.Vammaisuus-stipendi on suunniteltu auttamaan keskiasteen jälkeisissä koulutuskustannuksissa, joihin kuuluvat huone ja hallitus, yleiset palkkiot ja lukukausimaksu.Apurahan saamiseksi opiskelijan on osallistuttava kokopäiväisesti luokkaan, kuljetettava 3,0 GPA ja työssä 32 tuntia tai enemmän viikossa.Niiden tulisi olla mukana myös yhteisö- tai koulutoiminnassa.

Yhdysvaltain sokean neuvoston perimmäinen tavoite on vähentää rajoituksia, jotka asetetaan laillisesti sokeille tai jollain tavalla visuaalisesti heikentynyt.Organisaatio pyrkii tarjoamaan mahdollisuuksia vammaisille edistäen samalla johtajien ymmärtämistä ja mobilisointia, jotka voivat tehdä positiivisen muutoksen, kun on kyse parhaiden käytäntöjen parantamiseksi tutkimuksen käsittelemiseksi ja uusien politiikkojen luomiseksi.

6

American Speech Language Hearing Foundation

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (7)

SeAmerican Speech Language Hearing -säätiön tarjoama vammaisuusstipendion vain jatko -opiskelijoille, ja se on tarkoitus antaa opiskelijalle, jolla on vammaisopiskelija.Opiskelijoiden on oltava ilmoittautuneita kokopäiväisesti ja suoritettava joko maisterin tutkinto tai tohtori.Sekä tutkimuksen että kliinisten ohjelmien ehdokkaita kannustetaan hakemaan apurahaa.On 15 yleistä tutkinnon suorittaneita apurahoja, joiden arvo on 5000 dollaria ja yhdeksän apurahaa, jotka myönnetään erityistarkoituksiin.Näiden arvo on myös 5000 dollaria.

American Speech Language Hearing Foundationin myöntämät stipendit vammaisille opiskelijoille myönnetään opiskelijoille, jotka käyvät tällä hetkellä koulua jatkotutkinto-ohjelmassa. Ohjelman tulee liittyä suoraan viestintätieteisiin ja -häiriöihin. Annetuilla varoilla on maksettava koulutukseen liittyvät kulut, kuten opetus, laitteet, huoneet ja ruokailut jne.

7

Boomer Esiason -säätiön yleiset akateemiset stipendit

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (8)

Boomer Esiason -säätiön yleiset akateemiset stipendit ovat opiskelijoille, joille on diagnosoitu kystinen fibroosi tai joilla on sairaus vanhemmat.Vammaisuusapurahat/-apurahat jaetaan neljä kertaa vuodessa.Hakijoiden on osoitettava sekä tarve että suorittaminen akateemisissa tutkimuksissa.Apurahat annetaan suoraan opiskelijan valitsemalle koululle, ja niitä käytetään heidän huoneensa ja hallituksensa peittämiseen.Opiskelijan yleistä luonnetta, yhteisöpalvelua, oppilaitoksia ja johtajana potentiaalia otetaan huomioon päätöksessä apurahan myöntämiseksi.Apurahan määrä on 5000 dollaria.Vuoden ajan on useita määräaikoja sen perusteella, mihin aikaan opiskelija soveltuu.

Boomer Esiason -säätiö on omistettu auttamaan yksilöitä ja heidän perheitään, joihin kystinen fibroosi on vaikuttanut saamaan tarvitsemansa koulutuksen valitsemansa uransa jatkamiseen.Ryhmä tarjoaa stipendejä vammaisille opiskelijoille, jotka suorittavat kehittyneitä koulutusasteita kystisen fibroosiin liittyvien erilaisten ohjelmien ja hoitovaihtoehtojen kehittämisessä ja kehittämisessä.

8

C.A.R.E.S. stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (9)

C.A.R.E.S.(Kulttuuri- ja virkistysrikastusapuraha) Ohjelmaa tarjoaa Kentucky Hemophilia -säätiö.Apurahaohjelma pyrkii tarjoamaan opiskelijoille hemofiliamahdollisuuksia jatkaa koulutustaan ja osallistua kulttuuri- ja virkistystoimintaan.Toivotaan, että näiden vammaisuus-stipendien avulla opiskelija löytää uudistuneen itsetunnon ja fyysisen, henkisen ja emotionaalisen kehityksen, jota heillä on oltava korkein mahdollinen elämänlaatu.Neljä 500 dollarin apurahaa myönnetään vuosittain opiskelijoille, joilla on joko hemofilia tai jotka ovat välitöntä perheenjäsentä taudista.Määräajat ovat 15. tammikuuta ja 15. heinäkuuta.

C.A.R.E.S.Ohjelmaa rahoitti alun perin Cathy Cieslak Louisvillestä, Kentucky.Hän päätti aloittaa ohjelman auttaakseen muita poikansa kaltaisia opiskelijoita, joille oli diagnosoitu hemofilia.Perimmäisenä tavoitteena oli tarjota kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksia hemofilian kanssa käsitteleville opiskelijoille.Cathy työskentelee edelleen ahkerasti Kentucky Hemophilia -säätiön kanssa näiden stipendejen tarjoamiseksi vammaisille opiskelijoille.

9

Kansalaisneuvosto, jolla on Low Vision International - Fred Scheigert -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (10)

SeFred Scheigert -apurahaohjelmatarjotaan Low Vision Internationalin kansalaisneuvosto.Se myöntää vuosittain kolme kilpailukykyistä apurahaa opiskelijoille, joille on diagnosoitu pieni näkö ja he käyvät kokopäiväisesti koulussa.Opiskelijoiden on täytettävä näköterveys, joka on otettava huomioon.Niiden on myös täytettävä akateemiset ohjeet.Jos opiskelija valitaan finalistiksi, opiskelijaa haastatellaan puhelimitse ja ilmoitetaan heidän hyväksymisestä seuraavana keväänä.Jokaisen vammaisuustutkinnon arvo on 3000 dollaria.Hakemuksen määräaika on 15. maaliskuuta.Varhaisin lähetyspäivä on 1. tammikuuta.

Lähennäisten kansalaisten neuvosto toimii puolustajana henkilöille, joille on diagnosoitu vähäinen näkö.Sen tavoitteena on tarjota yksilöille tekniikkaa, resursseja ja palveluita, joita he tarvitsevat hyödyntääkseen mitä visio heillä on.Se antaa myös henkilöille, joilla on diagnosoitu heikkonäkymä, heidän äänensä mahdollisuuden tulla kuulluksi sen suhteen, mitä mahdollisuuksia heille tarjotaan.

10

Kystinen fibroosi -stipendi -säätiö

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (11)

SeKystinen fibroosi -stipendi -säätiöTarjoaa vammaisuusapurahoja opiskelijoille, jotka valmistautuvat lukioon sekä opiskelijoille, jotka ovat jo ilmoittautuneet yliopisto-/yliopistokurssiin.Apurahapalkinnot perustuvat taloudelliseen tarpeeseen, johtamiskykyyn ja yleisiin akateemisiin saavutuksiin.Opiskelijoiden on kyettävä ilmoittautumaan vähintään 9 luottotuntia joka lukukausi pätevyyden saavuttamiseksi.Apurahaa voidaan käyttää kirjoihin, huoneeseen ja hallitukseen sekä opetukseen.Kaikki palkinnot maksetaan suoraan opiskelijan valittuun kouluun.Säätiö tarjoaa yhden vuoden stipendejä sekä monivuotisia stipendejä vammaisille opiskelijoille.Useimpien stipendien arvo on 1000 dollaria.Hakemuksen jättämisaika on 27. maaliskuuta.

Vuonna 1999 perustettu kystinen fibroosi -stipendisäätiö pyrkii tarjoamaan taloudellista tukea opiskelijoille, joille on diagnosoitu kystinen fibroosi.Tarjoamalla näitä vammaisuusapurahoja toivoa antaa opiskelijoille mahdollisuus jatkaa koulutustaan ja saavuttaa itselleen asettamat henkilökohtaiset tavoitteet.

11

Vammaisuuskeskus - Vammaisten opiskelija -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (12)

SeVammaisten opiskelija -stipendiperustettiin tarjoamaan opiskelijoille, joille on diagnosoitu terveystila, joka vaikeuttaa koulun osallistumista.Nämä heikentävät olosuhteet voivat olla luonteeltaan joko henkisiä tai fyysisiä.Ehdon on oltava riittävän vakava häiritäkseen heidän päivittäistä toimintaansa ja vaikuttamaan heidän elämänlaatuun.Kirjallisen esseen ja muiden kelpoisuusvaatimusten lisäksi opiskelijan on lähetettävä lääkärinsä kirje, joka kuvaa heidän vammaisuuttaan ja sen rajoituksia.Mastersin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille vaaditaan yhdeksän luottotuntia.Vammaisuusapurahan määrät ovat 500 dollaria.Apurahan hakemisen määräaika on 1. elokuuta.

Vammaishoidon keskus on osa sosiaaliturvahallintoa ja tarjoaa stipendimahdollisuuksia opiskelijoille, joille on diagnosoitu vamma tai jotka suorittavat tutkinnon erityisopetuksen alalla.Kaikki vammaisten opiskelijoiden apurahojen kelpoisuusvaatimukset on täytettävä, jotta ne voidaan harkita.

12

Dr. E. Bruce Hendrick -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (13)

SeDr. E. Bruce Hendrick -stipendiTarjoaa stipendejä vammaisille opiskelijoille, pääasiassa niille, joille on diagnosoitu spina bifida tai vesifalu.Tavoitteena on rohkaista näitä kahta ehtoa opiskelijoita harjoittamaan koulutustaan ja tulla itsenäisiksi ja tuottaviksi aikuisiksi, jotka ovat vastuussa omasta tulevaisuudestaan.Vammaisuus -apurahoja voidaan käyttää missä tahansa teknisessä/kauppakorkeakoulussa tai akkreditoidussa korkeakoulussa/yliopistossa.Ura -instituutiot ja liiketoimintakoulut ovat myös hyväksyttäviä.Apurahojen lukumäärä ja niiden kokonaismäärät muuttuvat vuodesta toiseen.Apurahat ovat vain yhden vuoden ajan.Hakemuksen jättämisaika on 30. huhtikuuta.

Hydrocephalus Canada on organisaatio, joka on sitoutunut auttamaan yksilöitä Hydrocephalus ja Spina Bifidassa on mahdollisimman normaali elämä.Tietoisuuden lisääminen ja yksilöiden elämänlaadun parantaminen on erittäin tärkeää.Antamalla nämä stipendit vammaisille opiskelijoille, Hydrocephalus Canada toivoo tarjoavansa mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ja tehdä parempaa elämää itselleen ja perheilleen.

13

Dream Institute Heap Scholar Award -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (14)

Dream Institute Heap Scholar Award -stipendiTarjoaa taloudellisia palkintoja Oklahoman asukkaille lukiossa, joilla on oppimis- tai fyysinen vamma.Apuraha on tarkoitettu valtion sisäisille korkeakouluille ja yliopistoille, ja sitä voidaan soveltaa lukukausimaksuihin, asuntoloihin, maksuihin, kirjoihin ja tarvikkeisiin tai tutorointiin, jos opiskelija vaatii apua kokopäiväiseen ilmoittautumiseen.Vammaisuus -apurahojen kelpoisuus tarkistetaan vuosittain.Pätevien opiskelijoiden on suoritettava Heap/Dream Institute -apurahaston tarjoama suuntaus.Opiskelijat oppivat arvokkaita taitoja muistiinpanon, tavoitteiden, oppilaiden odotusten, uran ja persoonallisuusarviointien sekä tekniikoiden siirtymiseksi lukiosta keskiasteen jälkeiseen kouluun.

Dream Institute on voittoa tavoittelematon 501C3 ja kaikki lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia. Oklahoma-voittokeskus myönsi huippuosaamisvaatimukset.Apurahojen lisäksi Dream tarjoaa palveluita ja mentorointia opiskelijoille, joilla on fyysisiä tai oppimisvaikeuksia.

14

Elaine Chapin -rahasto

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (15)

SeElaine Chapin -rahasto (MS)Tarjoaa taloudellista tukea multippeliskleroosin kärsineiden St. Louis -opiskelijoiden keskiasteen jälkeiselle koulutukselle.Tämä voi olla joko suoraan tai perheenjäsenenä, jolla on MS.Opiskelijat on ilmoittaututtava 12 opintotuntia ja asuvat toimistossa 125 mailin säteellä oleskelun todistajana.Opiskelijoiden on käännettävä essee ja 2 viitekirjettä harkittavaksi.Hakemukset avataan 1. marraskuuta.

Elaine Chapin -rahasto aloitettiin Elainen pitkän taistelun kunniaksi MS: n kanssa, joka päättyi 1. marraskuuta 2008. Hän oli rakastava ja välittävä äiti, joka pysyi positiivisena loppuun saakka.Päivä, jolloin hänen poikansa valmistui yliopistosta, oli yksi hänen ylpeimmistä hetkistä muutama kuukausi ennen kuin hän kuoli.

15

FSD Science Graduate Student Grant Fund

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (16)

SeFSD Science Graduate Student Grant Fundon opiskelijoille, jotka ovat neljännen perustutkinto -opiskelun aikana.Opiskelijoiden on etsittävä stipendejä vammaisille opiskelijoille, jotka ulottuvat heidän jatko -opiskeluprojektiin tai opinnäytetyöhön tiedealalla.Matematiikkaa, tiedettä, lääketiedettä, tietotekniikkaa tai tekniikkaa harjoittavat opiskelijat.Opiskelijoiden on kirjoitettava 250 sanan essee, joka kuvaa, mihin apurahaa käytetään.Vaaditaan kaksi suosituskirjettä.Yhden kirjeiden tulisi olla heidän akateemisen tutkimuksen neuvonantajansa.

Tieteen ja vammaisuuden säätiö (FSD) on osa USDA: n maatalouden tutkimuspalvelua.Voittoa tavoittelematon organisaatio perustettiin vuonna 1975 edistääkseen vammaisten opiskelijoiden integrointia, joka harjoittaa tutkinnon suorittaneita tutkintoja ja uraa.FSD: n tavoitteena on poistaa esteitä, jotka saattavat muuten estää näiden opiskelijoiden menestystä.

16

Guthrie-Kochin stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (17)

SeGuthrie-Koch-stipendion yksi harvoista stipendeistä PKU -diagnoosiin liittyvien vammaisten opiskelijoille ja seuraa alhaisen proteiinin PKU -ruokavaliota.Jokaista opiskelijaa, joka on ilmoittautunut keskiasteen jälkeiseen korkeakouluun tai f*cksi, sophom*oreen tai junioriin, pidetään kelvollisena Guthrie-Koch-stipendiin.Lokakuun puolivälissä avautuvat hakemukset, eikä tiettyjä GPA: ta vaadita.Opiskelijat voivat olla mistä tahansa maailmasta, mutta heidän on kirjoitettava hakemuksensa englanniksi.

Guthrie-Koch-stipendi luotiin tohtori Robert Guthrien muistoksi hänen kuolemansa jälkeen kesäkuussa 1995. Guthrie työskenteli 30 vuotta vastasyntyneenä PKU: n seulonnassa estäen yli 20 000 lasta henkisestä vajaamisesta, jonka aiheuttavat käsittelemättömän PKU: n aiheuttamat.Dr. Richard Koch oli pitkäaikainen Guthrien kollega ja kuoli syyskuussa 2011. Molemmat kunnioitetaan tässä stipendissä vuosikymmenien ajan omistautumisestaan PKU-testaukseen ja hoitoon.

17

Pinta

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (18)

Stipendion tarjonnut yli 850 stipendiä vammaisille opiskelijoille vuodesta 2004. Opiskelijat voivat olla ilmoittautuneet mihin tahansa keskiasteen jälkeiseen laitokseen tai jatko-opiskeluun.Vammaiset voidaan pitää kaikissa ADA: n kattavina, mukaan lukien 504 s ja IEPS.Uusi vaatimus vuodesta 2019 on, että opiskelijoiden on pysyvästi asuttava Washingtonissa, Kaliforniassa tai Oregonissa.Opiskelijat saavat ilmoituksen vahvistuksesta tai palkinnosta kesäkuuhun mennessä.Taloudellinen tarve ei ole valinnassa tekijä.Akateemikot eivät ole ratkaiseva tekijä prosessissa, pikemminkin yhteisön osallistuminen ja motivaatio osallistua korkea -asteen koulutukseen.Rahastot lähetetään kahdenkymmenenkaalin suoraan koulun taloudellisen avun toimistoon.Kaikkien käynnistäjien on suoritettava 30 tuntia yhteisöpalvelua tai vapaaehtoistyötä yhdessä ALL -tapahtumassa.

Incight on vuonna 2004 perustettu voittoa tavoittelematon 501C3-yhtiö, joka tarjoaa elämäntaitoja ja akateemista tukea vammaisille Kaliforniassa, Washingtonissa ja Oregonissa.Ne tarjoavat erilaisia resursseja, mukaan lukien taloudellinen, asuminen, siirtymäeläintaidot, yrittäjyys ja valmennus.

18

John Lepging Memorial -stipendi: Vammaisten nuorten koulutustuki

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (19)

SeJohn Lepging Memorial -stipendi: Vammaisten nuorten koulutustukiLEP -säätiöltä tarjoaa vammaisapurahoja kaikille, joilla on vammainen, joka asuu New Yorkissa, New Jerseyssä tai Pennsylvaniassa.Ensimmäinen vaatimus on halu jatkaa koulutustaan keskiasteen jälkeiseen laitokseen.Fyysisiä tai psykologisia tiloja harkitaan stipendin vastaanottajille, jotka todistivat vammaisuudestaan lääkärin huomautuksella.Opiskelijoiden on annettava todisteita asuinpaikasta ja virallisesta asiakirjoista osallistumisesta ammatillisessa koulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa tulevaa vuotta varten.Yhden sivun essee vaaditaan tilanteen osoittamiseksi ja siitä, kuinka tutkija tai heidän perheensä on ollut taloudellisesti haastettu vammaisuuden vuoksi.Vaaditaan kolme suosituskirjettä ja virallisia koulukirjoituksia.Vain palkinnon saajalle ilmoitetaan hakijoiden suuren määrän vuoksi.

LEP -säätiö loi John Lepping -stipendin vammaisten opiskelijoiden kunniaksi, koska John Leping oli erittäin ylpeä siitä päättäväisyydestä, joka joidenkin vammaisten opiskelijoille tarvitsi takaiskujensa voittamiseksi.Lepping ymmärsi, että resurssit voivat olla puutteellisia ylivoimaisten lääketieteellisten kustannusten vuoksi.LEP -säätiö tarjoaa myös stipendejä syöpään diagnosoiduille opiskelijoille.

19

Karman Healthcare Mobility -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (20)

SeKarman Healthcare Mobility Wance Stipendliikkuvuuteen liittyvälle vammaisille opiskelijoille, jotka käyttävät liikkuvuuslaitetta.Tutkijoiden on oltava akateemisesti menestyviä ja heillä on oltava suuri arvo vammaisuustietoisuudesta Amerikassa. Kaikkia vuoden hakijoita pyydetään kirjoittamaan essee valitusta teemasta.Vuoden 2020 teema on valita kokemus omasta elämästäsi ja selittää, kuinka se on vaikuttanut kehitykseen.Opiskelijoiden on oltava 16 -vuotiaita ja ilmoittautuneita akkreditoituun yliopistoon tai yliopistoon Yhdysvalloissa.Vaaditaan kumulatiivinen GPA 2,0.Hakijoiden on toimitettava kuva itsestään ja lääkärin huomautuksesta, joka tarjoaa todistuksen mobiilivammaisuudesta, joka vaatii päivittäisen liikkuvuuslaitteen käyttöä.Voittajiin otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostit*e.Varoja hoidetaan suoraan tutkijan taloudellisen avun toimiston ja Karman Healthcaren kautta.

Karman Healthcare on liikkuvuuslaitteiden, mukaan lukien kaikentyyppiset pyörätuolit, valmistaja.Ne sijaitsevat Kaliforniassa ja heillä on jälleenmyyjien ja jakelijoiden verkosto yli 22 maassa.

20

Landmark College - Ammatilliset kuntoutusapurahat

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (21)

Landmark College - Ammatilliset kuntoutusapurahatovat pakattuja taloudellisen tuen mahdollisuuksia vammaisuus -apurahoihin tarpeiden perusteella.Yliopisto osallistuu yksityisiin ja liittovaltion apurahaohjelmiin.Sovellukseen maamerkkiin korkeakouluun tulisi sisältää 75 dollarin hakemusmaksu, transkriptit ja oppimisvaikeuden, ADHD: n tai autismin diagnoosi ammattilaisen määrittämänä.Jos virallista diagnoosia ei ole, hakijat voivat kirjoittaa esseen tai tarjota psyko-koulutuksen arviointia viimeisen 3 vuoden aikana hakemisesta.Opiskelijoiden on suoritettava henkilökohtainen haastattelu vähintään yhden neuvonantajan tai ohjaajan suosituksen kanssa.

Landmark College perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1985 dyslexia -opiskelijoiden korkeakouluksi, mutta nyt he tarjoavat korkea -asteen oppimista neuroDivesumen väestölle.Yliopisto sijaitsee Putney, Vermont.Landmark College tunnetaan antelias palkintopolitiikasta heidän kouluunsa.Jos opiskelijalla on ulkopuolisia resursseja, heidän on ilmoitettava heistä maamerkki korkeakouluun.Tämä voi vaikuttaa heidän taloudellisen tuen pakettiin tai vähentää maamerkkien korkeakoulun institutionaalista stipendiaatti.

21

Lime Connect - BMO Capital Markets Equity Education Stipendin kautta

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (22)

SeBMO Capital Markets Lime Connect Oma pääoma koulutusapurahan kauttaFrom Lime Connect on suunniteltu erityisesti auttamaan opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita finanssipalveluiden urasta.BMO Capital Markets tarjoaa stipendejä vammaisille opiskelijoille, joiden tarkoituksena on tukea monipuolista työvoimaa. Apuraha on avoin nykyisille opiskelijoille tai jatko -opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yritys-/kauppakorkeakoulusta, tietotekniikasta, tekniikasta, fysiikasta, matematiikasta, tilastoista tai niistä.Opiskelijoilla on oltava 40%: n kurssikuorma saadakseen kelpoisuuden.Opiskelijoiden on haettava nykyinen ansioluettelo tai ansioluettelo, opettajan, neuvonantajan tai johtajan viitekirje ja nykyiset kopiot.

BMO Capital Markets on voittoa tavoittelematon 501C3-säätiö, jota tukevat suuryrityksen lahjoitukset, kuten Google ja suuret pankki- ja rahoituslaitokset.He ovat keränneet yli 17,9 miljoonaa dollaria yli 3000 opiskelijaa.Kaikkien heidän apurahojensa hakijat voivat myös hakea BMO Capital Markets Summer -harjoitteluohjelmaan.

22

Lime Connect - Pathways -stipendi HS -eläkeläisille

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (23)

Lime Connect vapautti vammaisuusapurahat lukiolaisille vuonna 2019 nimettyLime Connect Pathways -stipendi lukion eläkeläisille. Apuraha on saatavana Yhdysvaltain tai Kanadan asukkaille, jotka hakevat nelivuotiseen korkeakouluun. Opiskelijat saavat sanoa, etteivät he vielä tiedä mihin korkeakouluun ovat menossa, ja päivittää hakemuksensa ennen palkkiopäätösten tekemistä. Apurahat perustuvat kouluarvosanoihin ja ansioihin, mutta myös taloudellinen tarve huomioidaan. Essee ja ansioluettelo tulee toimittaa hakemuksen yhteydessä. Viitekirje on toimitettava ja lopullinen vahvistus hyväksymisestä nelivuotiseen oppilaitokseen vaaditaan ennen palkinnon vastaanottamista heinäkuun puolivälistä loppupuolelle.

Lime Connectilla on useita apurahoja, ja Pathways-stipendi rahoitetaan heidän vuotuisesta Lime Connect Century Ride -matkastaan. Lime Connect tarjoaa jatkuvasti uusia apurahoja. Jos et täytä jonkin tässä luetellun vaatimuksia, voit rekisteröityä vastaanottamaan ilmoituksia uusista ja tulevista stipendeistä.

23

Lime Connect/Google-Lime-stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (24)

Lime Connect/Google-Lime-stipendion yksi vammaisten kalkki -apurahoista yhteistyössä Googlen kanssa.Palkinnon tarkoituksena on tarjota apua STEM -opiskelijoille, joilla on näkymättömiä vammaisia.Vastaanottajat valitaan heinäkuun puolivälissä ja annetaan voittajille elokuun loppuun mennessä.Opiskelijoiden, jotka osoittavat akateemista vahvuutta ja omistautumista tietotekniikkaanTranskriptit, jatkaminen ja nykyinen ilmoittautuminen on tarjottava essee, joka ilmaista opiskelijan intohimo tietotekniikkaan.Neuvonantajan, professorin tai esimiehen suosituskirjeet vaaditaan, ja ne voidaan toimittaa jo viikon kuluttua määräaikasta.Apurahat maksetaan suoraan tutkijalle.

Google Lime -stipendin vastaanottajat kutsutaan Google -tutkijoiden retriittiin Googleplexissä Mountain View, Kalifornia.Google on tukenut ylpeänä Lime Connect -apurahoja vuodesta 2008 lähtien stipendeillä ja retriitteillä vammaisille opiskelijoille.Yli 90% vammaisista opiskelijoista pidetään näkymättömiä vammaisia, kuten ADHD- tai autismispektrihäiriöitä, mutta eivät yksinoikeudella nimettyihin.

24

Lorraine Nelson Herrick -apuraha taiteen ja tieteiden stipendissä

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (25)

SeLorraine Nelson Herrick -apuraha taiteen ja tieteiden stipendissäTarjoaa vain UC Boulder -opiskelijoille, jotka etsivät vain vammaisuusapurahoja.Opiskelijat voivat olla ilmoittautuneet osallistumaan, nykyiseen ala -asteeseen tai ilmoittautumiseen tutkijakouluun.Opiskelijat saavat erityistä huomiota, jos he asuvat Coloradossa, heillä on multippeliskleroosi ja julistaneet antropologian pääaineen - entisen luetellun yksikön.Opiskelijoiden on toimitettava vammaisuutensa dokumentaatio.Saapuvalle f*cksille ilmoitetaan palkinnoista huhtikuun alussa.Jatkuville opiskelijoille ilmoitetaan huhtikuun puolivälissä.Siirtoopiskelijoille ilmoitetaan heinäkuun puolivälissä.Jatko -opiskelijat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä kouluun.Jos toukokuuhun mennessä ei vastaanoteta sanaa, opiskelija ei todennäköisesti saanut palkintoa.

CU Boulder -stipendihakemus on vallankumouksellinen tapa soveltaa yli 500 apurahaa yhdessä yleisen sovelluksen aikana yliopiston verkkosivustolla.Mahdollisten opiskelijoiden tulee kirjautua sisäänpääsyhakemuksen tilasivulle ja hakea stipendejä.Nykyiset opiskelijat voivat hakea buff -portaalin kautta.

25

Microsoftin vammaisuusstipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (26)

SeMicrosoftin vammaisuusstipendiAnkkuroitu Microsoftin globaalin monimuotoisuuden ja osallisuuden ohjelman kautta tarjoaa vammaisten stipendejä teknologiateollisuuden uraa, mukaan lukien ammatilliset ja akateemiset korkeakoulut.Opiskelijoiden on pidettävä vammaisen kanssa, kuten WHO: n määrittelemä vammainen.Opiskelijoiden on osoitettava taloudellinen tarve ja GPA on 3,0.Heidän on julistettava pääaine tekniikan, lain, liiketoiminnan tai niihin liittyvien alojen suhteen.Kun opiskelijat hakevat, heidän on sisällytettävä luokan ulkopuolinen toiminta, työkokemus, epäviralliset kopiot, kolme esseitä ja kaksi suosituskirjettä.

Microsoftin vammaisuusstipendi on osa heidän globaalia monimuotoisuus- ja osallisuutta koskevaa ohjelmaansa, joka maksetaan Seattle -säätiön kautta vastaanottajan taloudellisen avun toimistossa.Microsoftin globaalin monimuotoisuuden ja osallisuusohjelman päätavoite on vähentää työttömyyspoikkeamia vajaaktiivisten väestötietojen suhteen.Opiskelijoille ilmoitetaan huhtikuun lopussa, jos he ovat päteviä.

26

Nicholas J. DeLeonardis -apuraha amerikkalaisesta viittomakielen projektista

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (27)

SeNicholas J. DeLeonardis -apuraha amerikkalaisesta viittomakielen projektistaEi välttämättä kuulu vammaisten opiskelijoiden apurahojen luokkaan.Se on suunniteltu kokopäiväiseen korkeakouluun ilmoittautuneille opiskelijoille, joissa on ehdotus noninvasiivisesta tekniikasta kuurojen ja kuulon ihmisten välisen viestinnän parantamiseksi.Opiskelijoilla on oltava ja ylläpidettävä 3,0 GPA: n stipendikauden aikana.Yhdysvaltain oleskelua tai kansalaisuutta vaaditaan.Opettajan 500-1000 sanakirje vaaditaan 3-5-sivun kuvauksella opiskelijan ehdotetusta projektista yhdessä yhden sivun henkilökohtaisen lausunnon kanssa.

Amerikan viittomakielen projekti vaatii sovelluksen täyttämisen kokonaan.Jos ehdotus hyväksytään, opiskelijat saavat ensimmäisen puoliajan yliopistonsa taloudellisen avun toimistossa.Toinen puoliaika vastaanotetaan, kun ehdotettu projekti on valmis.ASLP etsii uutta ja innovatiivista hanketta, jota ei ole koskaan ennen ehdotettu, ja pidättää oikeuden olla jakautumatta stipendiä, jos mikään sovellus ei täytä vaatimuksia.

27

Reumatoid -potilassäätiön stipendi -ohjelma

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (28)

Reumatoid -potilassäätiön stipendi -ohjelmaluotiin tarjoamaan vammaisapurahoja opiskelijoille tai opiskelijoille, joilla on nivelrheuma.He ovat tarjonneet vuosittain 1 000 dollarin stipendejä, joita RPF: n eri yritykset ja kannattajat sponsoroivat.Apuraha on suunniteltu ihmisille jo keskiasteen jälkeisessä koulussa.Opiskelijoiden on suoritettava essee, jossa on useita kehotuksia, jotka annetaan, kun hakemusaika avautuu.

RPF tunnustaa, että RD -potilailla on muuttuvia tarpeita, mikä voi joskus vaatia uranmuutosta vammaisuuden mukauttamiseksi, etenkin tulojen menetyksen ja jatkuvien terveydenhuollon tarpeiden ja vaikeuksien vuoksi.Vuoden 2020 apurahoja tukee Crescendo Bioscience, joka hallinnoi autoimmuunisia ja tulehduksellisia sairauksia molekyylin ja veren testauksen kautta.

28

Rubyn sateenkaaren stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (29)

Rubyn sateenkaaren stipendiPalkitsee vammaisuusapurahat yli 18 -vuotiaille opiskelijoille Downin oireyhtymällä.Opiskelijoiden on oltava valmistuneita lukiosta, heillä on oltava lukion tutkintotodistus tai olla keskiasteen jälkeisessä laitoksessa.Apurahoja on käytettävä yhden lukuvuoden aikana.Kevään hakemusten päätökset tehdään kesäkuussa, ja kaikki hakemukset vahvistetaan sähköpostit*e.Opiskelijoiden on sovellettava stipendeä syksyn lukukautta kohti.Opiskelijoiden on haettava uudelleen joka vuosi.Apurahahakemukset avataan tammikuussa kevään määräaikaan.

Rubyn sateenkaaren stipendi luotiin ainoan kiinnostuksen vuoksi apurahojen tarjoamiseen Downin oireyhtymälle opiskelijoille.Ilmoittautumisen ei tarvitse olla myös ala-asteen asteen aste, ammatilliset koulut ja todistukset.Opiskelijat voivat soveltaa stipendejä vain asumiseen, kuljetukseen tai ruokaan, jos kustannukset ovat osa opetusmaksua.Apuraharahastot voivat soveltaa 10% stipendistä oppikirjoihin ja tarvikkeisiin korvausta varten säädetty kuitti.Rubyn sateenkaarella on yli 35 näkyvää sponsoria, mukaan lukien Whole Foods, suuret hotellit, klinikat ja lakiasiaintoimistot.

29

Scott ja Kim Verplank -säätiö

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (30)

SeScott ja Kim Verplank -säätiöTarjoaa uusiutuvia vuotuisia korkeakoulu -apurahoja tyypin 1 diabetekseen liittyville vammaisille enintään 10 000 dollaria lukukausimaksuista, palkkioista ja kirjista. Opiskelijoiden on uusittava hakemuksensa vuosittain.Vaaditaan 3,0 GPA ja sitoutuminen luokan ulkopuoliseen toimintaan.Hakemusprosessi alkaa tammikuussa ja päättyy 15. huhtikuuta. Opiskelijat tietävät, että heidän hakemuksensa ovat täydellisiä, kun online -lähetys hyväksytään.Lisätutkimus- ja budjettiprosessia voidaan pyytää tarkistuksen aikana.

Scott ja Kim Verplank -säätiö aloittivat, kun perhe käsitteli T1D: tä perheessään.Verplankit rahoittavat yksityisesti suurta osaa stipendistä yhdessä muiden lahjoitusten kanssa.Vuotuinen Celebrity Golf -turnaus isännöidään lisärahastoja.

30

Sertoman stipendi kuulon vaikeasta tai kuurosta

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (31)

Sertoman stipendi kuulon vaikeasta tai kuurostaTarjoaa stipendejä vammaisille opiskelijoille lukioille ja jatko-opiskelijoille, jotka jatkavat 4 vuoden tutkinnon neljän vuoden yliopistossa.Yhteisön korkeakoulu, ammatilliset koulut ja jatkotutkinnot eivät ole kelvollisia.Opiskelijoilla on oltava vähintään 40 dB: n kahdenvälinen kuulovamma.Yhdysvaltain kansalaisuus vaaditaan.Kumulatiivinen GPA on 3,2.Viimeisen 10 vuoden aikana on annettu yli 800 apurahaa.

Sertoma toimii valtakunnallisesti samalla kun muuttuu edelleen elämää terveydenhuollon kuulemiseen paikallisella tasolla palveluiden ja klubien kanssa.Ne tarjoavat myös ylimääräisen stipendin jatko -opiskelijoille.

31

Soozie Courter Hemofilia -stipendi -ohjelma

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (32)

Pfizer hemofilia -stipendi -ohjelma tarjoaaSoozie Courter Hemofilia -stipendi -ohjelmaHemofilia -opiskelijoille heidän koulutustarpeidensa auttamiseksi.Apurahoja tarjotaan opiskelijoille tyypin A tai tyypin B hemofilia.Opiskelijoilla on oltava lukion tutkintotodistus tai GED, ja he ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet yhteisöön, perustutkintoa, jatko- tai ammatilliseen kouluun.

Soozie Courterin stipendi on 22. vuosi tukemassa hemofiliayhteisöä.Pfizer ei vaadi oppilaiden käyttämistä millään tavalla heidän hoitoonsa.On suositeltavaa, että hakemustekijöitä pyydetään 29. maaliskuuta mennessä.

32

Kykykeskus

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (33)

SeKykykeskuksen työkyvyttömyysapurahatVaadi vain, että sinulla on minkä tahansa tyyppinen vamma, joka voi vaatia lisäapua, jota ei tarjota perinteiselle opiskelijalle.Apurahan saajien on oltava Lucasista, Woodista, Fultonista, Henryistä, Ottawasta, Defianceista tai Williams Countystä Ohiossa tai Monroe tai Lenawee County Michiganissa.Niiden on oltava GPA 3,0 ja he ovat ilmoittautuneet keskiasteen jälkeiseen tutkinto-ohjelmaan.Opiskelijoiden on kirjoitettava essee ja tarjottava aiemmat toiminnot tai työllisyystiedot kelpoisuuteen.Vaaditaan kolme viitettä ja kopioita.

Kykykeskus tarjoaa apua vammaisille muilla tavoilla kuin apurahoilla.He ovat erittäin aktiivisia yhteisössä tuella muita ohjelmia ja palveluita, asuntoja, elämäntaitoja, apukoiria ja laitelainoja.

33

UCB -perheen epilepsia -stipendi

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (34)

SeUCB Family Epilepsy Scholarship ProgramTarjoaa vammaisten stipendejä vammaisille opiskelijoille.Ne tarjoavat opiskelijoille yli 33 kertaluetteloa.Kolmekymmentä opiskelijaa myönnetään 5000 dollaria.Kaksi opiskelijaa saa 10 000 dollaria molemmat epilepsiajohtajan stipendien kautta.Yksi opiskelija saa 10 000 dollaria Joe D’Souzan muisto -stipendin kautta.Opiskelijoiden on oltava Yhdysvaltain asukkaita ja ilmoittautuneita osakkuusyritykseen, ala -asteen, grad- tai kauppakouluun pätevyyteen.Lääkärikirje vaaditaan.Opiskelijat, jotka osoittavat luokan ulkopuolista toimintaa ja positiivisia roolimalliominaisuuksia, ottavat huomioon.Hakuprosessi sisältää yhden sivun esseen, kolme suosituskirjettä ja

UCB -perheen epilepsiaohjelma on myöntänyt yli 500 dollaria yli 500 opiskelijaa vuodesta 2005. He sijaitsevat Smyrnasta, GA: sta ja keskittyvät pelkästään epilepsiaopiskelijoiden apurahoihin.

34

Varghese Summersett PLLC:n vuosittaiset apurahat

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (35)

Varghese Summersett PLLC: n vuotuiset apurahatTarjoaa erilaisia apurahoja, joissa on kaksi stipendejä vammaisille opiskelijoille, jotka keskittyvät autismiin ja Downin oireyhtymään.Vastaanottajien on osoitettava kiinnostusta lakiin tai rikosoikeuteen.Nämä vammaisten opiskelijoiden apurahat vaihtelevat hiukan, koska ne ovat alle 15 -vuotiaille opiskelijoille.Opettaja, ystävä, sukulainen tai vanhempi voi lähettää sen.Apurahaa voidaan käyttää koulutus- tai virkistysmahdollisuuksiin.Hakijoiden tulee sisältää nimi, valokuva ja videokirje tai tarina, joka on lähetetty verkkosivustolle kelpoisuus.Hakijoiden on suostuttava sallimaan opiskelijan esillä verkkosivustolla.

Varghese Summersett tarjoaa enemmän kuin vain vammaisuusapurahoja.Heillä on rikosoikeuden esseekilpailuja keskiasteen jälkeisen tai jatko-opiskelijan opiskelijoille.Varghese Summersett on lakiasiaintoimisto, joka perustuu Fort Worthista, TX: stä, joka on henkilökohtaisesti kokenut avun tarpeen Downin oireyhtymää ja autismia sairastaville lapsille.

35

Wells Fargo -apurahaohjelma vammaisille

35 Scholarships for Students with Disabilities | Top 35 Scholarships 2020 (36)

SeWells Fargo -apurahaohjelma vammaisilleVaatii hakijaa tunnistamaan pitkäaikaisen ja toistuvan vamman, joka vaikuttaa heidän elämäänsä jajorilla.Opiskelijoiden on ylläpidettävä 3,0 GPA: ta ja suunniteltava ilmoittautumisen ala -asteen opintoihin.Kokopäiväiset opiskelijat voivat hakea uudelleen vielä 3 vuotta ja osa -aikaiset opiskelijat voivat hakea vielä 7 vuotta.Uustuminen vaatii 2,5 kumulatiivisen GPA: n.Opiskelijoille ilmoitetaan maaliskuussa heidän hakemustilastaan.Maksut suoritetaan 1. elokuuta. Vain ensimmäiset 700 hakemusta otetaan huomioon vuosittain.

Wells Fargo sitoutuu 1 miljoonaan dollariin apurahaan Amerikkaan johtamaan apurahojaan ja tarjoamaan opetusta.Wells Fargo tarjoaa tämän stipendin kansallisen vammaisuuden työllisyystietoisuuden kuukauden kunniaksi.Hakemukset tulevat saataville joka syksy lokakuussa.Ilmoitukset, kun hakemuksia avataan, voidaan pyytää verkkosivustolla.

Pitäisikö minulla olla dokumentoitu vamma vammaisopimuksen saamiseksi?

Ihmiset, jotka saavat apua vammaisuudestaan jo, kuten SSI -etuuksien tai VA -avun saaneiden eläinlääkäreiden saaneet, voivat ihmetellä, että työkyvyttömyys maksaa korkeakoulusta.SSI ei kata suoraan yliopistokustannuksia, mutta vammaiset voivat usein löytää valtion tai paikallisia ohjelmia, jotka auttavat heitä säästämään yliopistoon tai osallistumaan.

SeGI Bill on edelleen voimassa eläinlääkäreille, joten he voivat silti etsiä näitä etuja auttaakseen heitä.Kaikissa tapauksissa opiskelijoiden ja potentiaalisten opiskelijoiden on tehtävä tutkimusta löytääkseen kansallisia, osavaltioita ja paikallisia ohjelmia, jotka tarjoavat taloudellista tukea vammaisille opiskelijoille.

Näitä ohjelmia on olemassa, ja niitä on paljon, joten hakijoiden ei pitäisi tuhlata aikaa yrittäessään löytää ratkaisuja, jotka voivat johtaa vammaisten edulliseen tai ilmaiseen korkeakoulututkimukseen.

Mitä vammaisia on erityisiä apurahoja?

Käytännössä jokaisella nimettyyn vammaisuuteen on stipendi, apuraha tai muu siihen liittyvä mahdollisuus.Opiskelijat, jotkaetsi näitä stipendejävoi kaventaa luetteloita tietyillä vammaisilla.Joitakin esimerkkejä erityisistä stipendeistä ja erityisistä stipendeistä ovat:

Autoimmuunisairauksien stipendit ovat olemassa, jotta hakijat ja opiskelijat auttavat vastaamaan kouluun käymiseen heidän erityistä sairauttaan.Koska autoimmuunisairauksia on monen tyyppisiä, hakijoiden tulisi myös harkita autoimmuunisairauksien stipendien etsimistä myös tietyn taudin nimellä.

Esimerkiksi lupus, MS, psoriaasi ja Gravesin tauti ovat kaikki hyvin erityyppisiä sairauksia.Jotkut apurahat tai apurahat saattavat mennä vain ihmisiin, joilla on tietty sairaus.Esimerkiksi hakijat voivat etsiä esimerkiksi:

  • Crohnin taudin apurahat
  • Niveltulehdus-stipendit
  • Aivohalvausapurahat
  • Krooninen kipu -apurahat

Hakijat voivat myös mennä niin pitkälle, että etsiä stipendejä poraamalla hyvin erityisiin vaivoihin.Esimerkiksi niveltulehduksen stipendit tai krooniset kipu -stipendit ovat olemassa, mutta niveltulehdus ja krooninen kipu voi johtua monista sairauksista.

Samanaikaisesti hakijoiden tulisi ymmärtää, että he eivät ole rajoittuneet tietyn tyyppisten vammaisten stipendeihin, vain että se on hyvä paikka aloittaa.Se voi auttaa hakijoita työskentelemään taaksepäin etsimällä heidän erityistä sairauttaan, sitten suurempi kyseisen sairauden luokka ja sitten yleiset vammaisuusapurahat, joita seuraa perinteisempi avustus- ja stipendimahdollisuudet.

Esimerkkejä tässä keskittyi sairauksiin, mutta nämä vinkit stipendien löytämiseksi koskevat kaikenlaista vammaisuutta riippumatta siitä, ovatko ne fyysisiä, psykologisia, geneettisiä tai jotain muuta.Esimerkiksi liikkuvuuskysymyksillä olevat hakijat voivat etsiä erityisesti stipendimahdollisuuksia niille, joilla on kyseinen ehto.

Onko vammaisille aikuisille julkista apurahaa kouluun?

Vammaisten aikuisten korkeakouluapurahat ovat olemassa liittovaltion ja osavaltion tasolla. Joissain tapauksissa nämä apurahat ovat olemassa myös paikallisella tasolla. Liittovaltion apurahoja varten vammaiset aikuiset voivat hakea liittovaltion opiskelija-apuohjelmaa, joka tarjoaa monenlaista apua apurahojen, apurahojen, työ-opinto-ohjelmien, lainojen ja monien muiden tukimuotojen muodossa.

Valtiot tarjoavat kuitenkin myös yliopisto -apurahoja vammaisille aikuisille eri muodoissa.Liittovaltion avustukset vammaiset aikuiset voivat täydentää valtion apurahoja tai päinvastoin.Hakijoiden tulee tarkistaa perusteellisesti viralliset valtion verkkosivustonsa ja tehdä joitain tutkimuksia verkossa nähdäksesi, löytävätkö he jotain, joka on sidottu erityisesti vammaisiin, kuten harvinaisten sairauksien stipendeihin tai vanhempien vammaisuus -apurahoihin.

Joitakin mahdollisuuksia on vammaisille kärsiville ihmisille, mutta ovat myös tietyn tyyppisiä elintiloja.Esimerkiksi vanhempien vammaisuus -stipendit keskittyvät yleensä ihmisiin, joilla on nimetty vamma, mutta joilla on myös lapsia kasvattamaan.

Jotkut osavaltiot ovat myös yhteistyössä korkeakoulujen kanssa luodakseen mahdollisuuksia vammaisille opiskelijoille.Kaikki tämä viittaa siihen, että hakijoiden on tehtävä raskasta tutkimusta löytääkseen kaikki käytettävissä olevat apurahat, avut ja apurahat.

Monilla korkeakouluilla on myös tällaista tietoa, joten tietylle koululle osallistuvat hakijat voivat pyytää ehdotuksia kyseisen koulun taloudellisen avun toimistolta.Jotkut vammaisten aikuisten valtion avustukset voivat soveltaa vain tiettyihin kouluihin tai ohjelmiin.

Aiheeseen liittyvät sijoitukset:

Autismin spektrin opiskelijoille apurahoja

Apurahat oppimisvaikeuksille

30 parasta korkeakoulua oppimisvaikeuksille

10 koulutustukearesurssia vammaisille veteraanilaitoksille

35 Apurahaa vammaisille opiskelijoille |Top 35 apurahaa 2020 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5336

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.