10 parasta verkkoperhehoitajaa – EI vaadita GRE-ohjelmaa – 2023 (2024)

Kirjoittaja: Darby Faubion BSN, RN

Kiinnostaako ajatus lähihoitajaksi ryhtymisestä ja perheiden hoitamisesta? Oletko aloittanut oikean ohjelman etsimisen, joka auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen? Jos ei, mikä pidättelee sinua? Ehkä olet monien mahdollisten jatko-opiskelijoiden joukossa, jotka eivät ole suorittaneet GRE:tä, etkä halua. Jos tämä kuvaa sinua, jatka lukemista! Tässä artikkelissa kerron joitain parhaista verkkoperhehoitajan harjoittajista – NO GRE:n pakollisia ohjelmia vuodelle 2023. Annan sinulle tietoa joistakin kouluista, jotka tarjoavat tämän vaihtoehdon, kerron pääsyvaatimukset ja mahdolliset kustannukset sekä osoitteessa Lopuksi vastaan ​​joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat online-perhehoitajaa - NO GRE -vaatimuksia.

Mikä tarkalleen on perhehoitaja - EI vaadi GRE-ohjelmaa?

Perhesairaanhoitaja - NO GRE -vaatimus on jatko-ohjelma, joka valmistaa rekisteröidyt sairaanhoitajat täyttämään edistyneitä hoitotyön tehtäviä potilaiden hoidossa koko heidän elinkaarensa ajan. Se eroaa muista FNP-ohjelmista, että perhehoitaja-NO GRE -ohjelmat eivät rajoita pääsyä hakijoihin, jotka ovat suorittaneet GRE:n, joka tunnetaan myös nimelläGraduate Record -kokeet. Sen sijaan näitä ohjelmia tarjoavat koulut antavat kaikille päteville hakijoille mahdollisuuden päästä FNP-ohjelmaan, vaikka GRE-pisteitä ei olisikaan.

Online-perhehoitajan 5 parasta etua – ei vaadittuja GRE-ohjelmia

Joillekin ihmisille GRE:n suorittaminen ei ehkä ole huono idea, koska hyvät pisteet voivat osoittaa henkilön mahdollisuudet menestyä jatko-tason ohjelmassa. On kuitenkin myös joitain etuja tutkinnon suorittamisesta online-perhehoitajan kautta - NO GRE Required -ohjelmia. Muutamia GRE:ssä huomioitavia asioita, jotka voivat tehdä ohjelman ilman GRE-vaatimusta erinomaisen valinnan, ovat seuraavat.

1.FNP-koulut, jotka vaativat standardoitua testausta, kuten GRE, opiskelijaksi pääsyä varten, antavat luonnollisesti korkeat testitulokset opiskelijoille ensimmäisen vaihtoehdon ilmoittautua ohjelmiinsa. Siksi, jos olet suorittanut GRE-pisteitä etkä saanut hyviä pisteitä, ohjelman valitseminen, joka ei vaadi GRE-pisteitä, voi olla sinulle parempi vaihtoehto.
2.GRE:ssä on erilliset testisisältöosat, jotka on suunniteltu arvioimaan kokeentekijän kykyä suorittaa taitoja, joita pidetään usein välttämättöminä jatko-ohjelmissa, kuten perhehoitajaohjelmassa. Testi sisältää kysymyksiä, jotka liittyvät analyyttiseen kirjoittamiseen, sanalliseen päättelyyn ja kvantitatiiviseen päättelyyn. Vaikka monet ihmiset voivat suorittaa nämä taidot itsenäisesti työssään, jotkut eivät välttämättä saa hyviä tuloksia taitoja mittaavassa kokeessa. Tutkinnon suorittaminen yhdestä parhaista verkkoperhesairaanhoitajasta – NO GRE:n pakolliset ohjelmat, jotka olemme löytäneet, poistavat kaikki huolet kokeen suorittamisesta ja mahdollisuuden huonoon tulokseen.
3.Standardoituja testejä, kuten GRE, kutsutaan usein "korkeiden panosten" testeiksi. "High Stakes" -testi on termi, jota käytetään kuvaamaan koetta, joka voi vaikuttaa opiskelijaa tai tulevaa opiskelijaa koskeviin päätöksiin, kuten siihen, täyttääkö hän valmistumis- tai pääsykriteerit. Jotkut tutkimukset osoittavat, että standardoidut, korkean panoksen testit eivät ole kohtuullinen menetelmä hakijoiden valintaan pääsyyn, koska jotkut opiskelijat eivät yksinkertaisesti testaa hyvin tämäntyyppisissä kokeissa, vaikka heillä on kyky suoriutua hyvin luokkahuoneessa tai kliinisissä olosuhteissa.
4.Jos englanti ei ole ensisijainen kielesi tai jos et puhu sujuvasti englantia, GRE:tä voi olla vaikea ymmärtää, mikä voi vaikuttaa testituloksiisi negatiivisesti. GRE annetaan englanniksi, mutta sitä ei ole suunniteltu kielitaidon testaamiseen. Ilman hyvää englannin kielen ymmärtämistä kokeen tekijöiden voi kuitenkin olla haastavaa ymmärtää kokeen kysymyksiä. Muista, että jotkin korkeakoulut ja yliopistot, jotka eivät vaadi GRE-pisteitä, voivat silti vaatia tulevilta opiskelijoilta, joiden ensisijainen kieli ei ole englanti, osoittamaan englannin taitonsa. Esimerkiksi hakijoita voidaan vaatia suorittamaanTOEFL(Englannin koe vieraana kielenä) taiIELTS(Kansainvälinen englannin kielen koe) varmistaaksesi, että hakija osaa riittävästi kieltä menestyäkseen valitsemassaan ohjelmassa.
5.MukaanAmerican Test Anxies Association, jopa 20 prosenttia opiskelijoista kokee suurta testiahdistusta ja toiset 18 prosenttia kokee kohtalaista tai korkeaa testiahdistusta. Yhdistys raportoi myös, että monet opiskelijat ovat sanoneet kokevansa enemmän stressiä koulutehtävistä ja kokeista kuin mistään muusta elämässään. Jos olet niiden monien ihmisten joukossa, jotka kokevat ahdistusta testistä ja olet huolissasi huonoista GRE-pisteistä, yksi online-perhehoitaja-NO GRE Required -ohjelmista voi sopia sinulle täydellisesti.

Kuinka kauan online-perhehoitaja - ei vaadi GRE-ohjelmia?

Paras perhehoitaja-NO GRE Vaaditut ohjelmat verkossa vaihtelevat niiden suorittamiseen kuluvan ajan mukaan. Jotkut ohjelmat voidaan suorittaa vain kahdessa vuodessa, kun taas toiset voivat kestää viisi vuotta tai enemmän. Online-FNP-ohjelman suorittamiseen kuluvaan aikaan vaikuttavat useat asiat, mukaan lukien tutkintotasosi pääsyssä (ADN, BSN) tai koulutusohjelma, johon osallistut (MSN, DNP). Myös koulun opintopisteiden määrä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittautua lukukaudessa ja rekisteröidytkö osa-aikaisesti vai kokopäiväisesti määrittää, kuinka kauan ohjelman suorittaminen kestää.

Baylorin yliopistotarjoaa kaksi vaihtoehtoa mahdollisille opiskelijoille, jotka yrittävät valita online-perhehoitajan joukosta - EI GRE:tä vaaditaan.

1. BSN-DNP-FNP-reitti on 75 opintopisteen tunnin kurssi, jonka suorittaminen kestää hieman yli kolme vuotta.
2. Päällikön jälkeinen DNP-FNP-polku on 31-37 opintopistettä. Opiskelijat voivat suorittaa ohjelman jopa kahdessa vuodessa.

Verkkosairaanhoitajaohjelma osoitteessaDuken yliopistoon suunniteltu BSN-MSN-muotoon. Ohjelma voidaan suorittaa kahden vuoden päätoimisella tai kolmen vuoden osa-aikaisella ilmoittautumisella.

Kuinka paljon Verkkoperhehoitaja - Ei vaadittavia GRE-ohjelmia maksaa?

Lukukausimaksut opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet verkkoperhehoitajaohjelmaan osoitteessaEtelä-Alabaman yliopistoperustuvat siihen, asuvatko he osavaltiossa vai sen ulkopuolella. Valtionopetus maksaa 378 dollaria per luottotunti. Osavaltion ulkopuolinen opetus maksaa 756 dollaria per luottotunti. FNP-ohjelman suorittaminen vaatii neljäkymmentäviisi luottotuntia, mikä tarkoittaa, että lukukausimaksut vaihtelevat 17 010 dollarista 34 020 dollariin.

Riderin yliopistossaFNP-opiskelijoiden on suoritettava neljäkymmentäkahdeksan opintojaksoa, joista jokainen maksaa 830 dollaria, joten verkkoperhehoitajaohjelman kustannukset ovat noin 39 840 dollaria.

TheIowan yliopistotarjoaa neljä FNP-astepolkua. Mikä tahansa ohjelmista voidaan suorittaa kolmesta neljään vuoteen riippuen ohjelmavalinnastasi ja siitä, osallistutko osa- tai kokopäiväiseen opiskeluun. Alla on lueteltu kunkin suunnitelman ohjelman kokonaisopetus.

Opintosuunnitelma Aika valmistua Valtion sisäinen opetus Osavaltion ulkopuolinen opetus
BSN:stä DNP-FNP:hen3 vuoden opintosuunnitelma75 978 dollaria141 816 dollaria
BSN:stä DNP-FNP:hen4 vuoden opintosuunnitelma86 047 dollaria164 139 dollaria
Post-graduate Certificate-FNP13 873 dollaria13 873 dollaria
Lähetä MSN/APRN DNP-FNP:hen3 vuoden opintosuunnitelma32 677 dollaria51 649 dollaria

Kurssityöt

TheNational Council of State Boards of Nursing(NCSBN) on itsenäinen organisaatio, jonka kautta hoitotyötä valvovat elimet toimivat ja tekevät yhteistyötä kansanterveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin sekä sairaanhoitajan lupatutkintojen kehittämiseen liittyvissä asioissa. NCSBN on kehittänyt APRN-konsensusmallin, joka antaa ohjeita osavaltioille, jotka haluavat omaksua jonkin verran yhdenmukaisuutta edistyneiden hoitotyön roolien koulutuksessa, lisensseissä, akkreditoinnissa, sertifioinnissa ja sääntelyssä. Vaikka jokainen valtio ei ole omaksunut jokaista konsensusmallissa ehdotettua elementtiä, monet ovat. Samoin, vaikka opiskelijoilta vaadittavat kurssityöt, jotka ovat ilmoittautuneet parhaaseen online-perhehoitajan - NO GRE Required -ohjelmiin, voivat vaihdella jonkin verran koulusta toiseen, useimmat korkeakoulut ja yliopistot noudattavat toisiaan kehittäessään kurssien opetussuunnitelmaa ohjelmiinsa.

Sacred Heart Universitytarjoaa 3-vuotisen MSN-FNP-verkkoohjelman, jonka suorittamiseen tarvitaan neljäkymmentäkaksi opintotuntia. Peruskurssien, kuten terveydenhuollon politiikan ja etiikan, lisäksi opiskelijoiden on suoritettava farmakologian, patofysiologian ja terveydenhuollon terveyden arvioinnin, perhe- ja yhteisöympäristön terveydenhuollon jatkokurssit.
Maryvillen yliopistoopiskelijat voivat valita neljästä opetussuunnitelmamallista hankkiakseen online-FNP-tutkinnon. Esimerkkejä joistakin Maryvillen opiskelijoiden kursseista riippuen valitsemastaan ​​opintopolusta ovat aikuisten gerontologian terveydenhuolto, terveyden edistäminen / sairauksien ehkäisy, hoitotyön teoreettiset perusteet sekä epidemiologian ja biostatistiikan periaatteet.

Kliininen koulutus

Ehkä tärkein osa kaikista online-FNP-NO GRE Required -ohjelmista, joista voit valita, ovat suorittamasi kliiniset harjoitustunnit. Minkä tahansa hoitotyön koulutusohjelman kliinisessä koulutuksessa voit soveltaa kaikkea ohjelman aikana oppimaasi terveydenhuollon ympäristössä potilaiden kanssa. Kouluilla voi olla jonkin verran vaihtelua kliinisten tuntien määrässä, jonka opiskelijoiden on suoritettava online-FNP-ohjelmissa, mutta kaikki FNP-ohjelmat vaativat jonkin verran kliinistä harjoittelua. Ohjelmajohtajan tehtävänä on hyväksyä kliiniset paikat ja preseptorit, mutta useimmat ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kliinisiin tiloihin kotikaupunkinsa lähellä. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä eroista kliinisen koulutusvaatimusten välillä.

Regisin yliopistossaMSN-FNP-opiskelijoiden on suoritettava 664 kliinistä tuntia. Heillä on myös mahdollisuus jakaa kliiniset tuntinsa kahdesta neljään lukukauteen ohjelman johtajan suostumuksella.
kloDuken yliopisto, saman ohjelman opiskelijoiden on osallistuttava 728 preseptorin ohjaamaan kliiniseen tuntiin.
Voit suorittaa online-FNP-ohjelman osoitteessaSimmonsin yliopisto, opiskelijoilla on oltava vähintään 672 kliinistä tuntia.

Pääsyvaatimukset

Jokaisen osavaltion hoitotyön lautakunta vahvistaa menettelyt ja säännöt, mukaan lukien vähimmäispääsykriteerit opiskelijoille, jotka haluavat ilmoittautua mihin tahansa hoitotyöohjelmaan. Yleisesti ottaen vähimmäispääsyvaatimukset opiskelijoille, jotka suunnittelevat suorittavansa perhehoitajan tutkinnon, sisältävät todennäköisesti seuraavat.

• sinulla on aktiivinen, rasittamaton lisenssi harjoittaa rekisteröityä sairaanhoitajaa osavaltiossa, jossa opiskelija harjoittaa ohjelman edellyttämiä kliinisen harjoittelun tunteja
•Lähetä ammatilliset referenssikirjeet: Useimmat sairaanhoitajakoulut pyytävät kolmea ammatillista referenssiä, jotka on laatinut terveydenhuoltoalan tutkinnon suorittanut henkilö, joka voi antaa rehellisen mielipiteen hakijan mahdollisuuksista menestyä ohjelmassa
• Viralliset opintosuoritusotteet kaikista osallistuneista toisen asteen kouluista
• Ansioluettelo tai ansioluettelo

Duquesnen yliopistoFNP:n hakijoilla tulee olla vähintään vuoden kokopäiväinen työkokemus sairaanhoitajana ennen rekisteröitymistä erikoissairaanhoitajan kursseille tai kliinisille kursseille. Mahdollisilla opiskelijoilla, jotka haluavat ilmoittautua FNP-ohjelmaan, on oltava akkreditoidun yliopiston hoitotyön kandidaatin tutkinto (BSN), jonka keskiarvo on vähintään 3,0, ja suoritettava perustutkintotason tilastokurssi, jonka keskiarvo on vähintään "C" .

Regisin yliopistotarjoaa online-perhehoitaja-NO GRE Vaaditut ohjelmat hakijoille, joilla on joko sairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan ylioppilastutkinto. Associate-valmistettujen sairaanhoitajien pääsykriteereihin kuuluu 15 siltaluottotunnin suorittaminen vähintään "B"-keskiarvolla ja korkeakoulutason tilastokurssi ennen ohjelman aloittamista. RN:t, jotka tulevat ohjelmaan, joilla on sairaanhoitajan tutkinto, voidaan myös vaatia suorittamaan joitakin yleissivistävän koulutuksen kursseja. Yleissivistävän koulutuksen vaatimus määräytyy tapauskohtaisesti. Lopullinen päätös tehdään punnittuaan opiskelijan aiemman perustutkintotyön. BSN to MSN-FNP -hakijoiden on suoritettava korkeakoulutason tilastokurssi ennen oppituntien aloittamista. Regisin yliopiston sairaanhoitajakoulu vaatii myös kaikilta mahdollisilta opiskelijoilta, jotka haluavat päästä FNP-ohjelmaan, toimittamaan alauselma tarkoituksestaselittää, miksi he ovat valinneet perehtyneen lähihoitajan tutkinnon.

3 vinkkiä, joita on noudatettava, jotta pääset huippusairaanhoitajaksi verkossa – ei vaadittuja GRE-ohjelmia

Joten olet päättänyt, että haluat ilmoittautua yhteen parhaista online-perhehoitajan - NO GRE Required -ohjelmista, mitä nyt? Pääsy jatko-ohjelmaan, kuten online-FNP, on erittäin kilpailukykyinen. Huolimatta suuresta kiinnostuksesta ohjelmia kohtaan, monet jatkotutkinnon suorittaneet hoitotyöohjelmat rajoittavat omien opiskelijoiden määrää ohjelmaansa ilmoittautumisjaksoa kohti. Jos olet hyvin valmistautunut ja tiedät, mitä hakulautakunta etsii hakijoilta, voit lisätä hyväksymismahdollisuuksiasi.

Pääsyn vähimmäisvaatimusten täyttäminen on ensimmäinen askel, ja useimmat FNP-hakijat ovat valmiita tekemään. Sinun tulee erottua hakijoiden joukosta, jotta valintalautakunta kiinnittää sinuun huomiota.

Tässä haluan jakaa muutamia "täytyy seurata" vinkkejä, jotka auttavat sinua pääsemään parhaimpaan online-FNP-ohjelmaan ilman GRE:tä.

1. Ole johtaja.

Aiemman kliinisen kokemuksesi näyttäminen on olennainen osa hakuprosessia. Perhehoitajan tehtävä edellyttää kuitenkin, että osoitat henkilökohtaisen vastuun ja itsenäisyyden tason, joka osoittaa, että pystyt hoitamaan tämän tehtävän. Osa johtajana olemisesta tarkoittaa, että olet saanut itsesi siirtymään normaalin tai mukavuusalueen ulkopuolelle suorittaaksesi muita rooleja kuin henkilökunnan sairaanhoitajana. Pääsytoimikunnan jäsenet ovat kiinnostuneita tietämään, oletko ollut halukas ottamaan vastaan ​​tehtäviä tai vastuita, jotka vaativat sinua niin sanotusti "tehostamaan".

Jos et ole vielä käyttänyt tilaisuutta painostaa itseäsi hieman kovemmin, nyt on sen aika. Osallistu vapaaehtoiseksi komiteaan ja hae johtajan roolia, kun sinut hyväksytään. Johda työryhmää. Kaikki, mitä voit tehdä todistaaksesi, että sinulla on johtamiskokemusta ja halu pysyä johtotehtävissä, tekee sinusta houkuttelevan hakijan.

2. Ole valmis näyttämään, että sinulla on FNP-ohjelman loppuun saattaminen.

Online-perhehoitajaohjelmat, kuten kaikki jatko-ohjelmat, voivat olla melko tiukkoja. Onnistumisesi kannalta on tärkeää, että pystyt tasapainottamaan perhe- ja talousasiat sekä kaikki ohjelman mukana tulevat vastuut. Hoitotyön tiedekunta on ollut siellä missä olet. He tietävät, mitä menestyminen vaatii ja etsivät näitä ominaisuuksia sinussa.

Sinun on todennäköisesti lähetettävä pääsyessee tai tarkoitusta koskeva lausunto alkuperäisen hakemuksesi ja sitä tukevan asiakirjan mukana. Kun tarvittavat asiakirjat on vastaanotettu ja vastaanottokomitea on tarkistanut, sinun tulee odottaa osallistuvasi haastatteluun hoitotyön tiedekunnan ja/tai valintakomitean jäsenten kanssa. Vaikka perustutkinto-arvosanasi ja kliininen kokemuksesi ovat merkittäviä tekijöitä, pääsyesseesi/tavoitteesi ja pääsyhaastattelu kertovat pääsyryhmälle paljon sinusta. Ole valmis vastaamaan kysymyksiin perhevelvollisuuksistasi ja siitä, onko sinulla apua pienten lasten kanssa. On todennäköistä, että sinulta kysytään myös, kuinka aiot maksaa tutkinnostasi. Koska kokopäivätyö ei välttämättä edistä menestymistä ohjelmassa, tarvitset suunnitelman, joka osoittaa, että voit maksaa ohjelman venyttämättä itseäsi liian laihaksi.

3.Osaa kertoa käsityksesi perhehoitajan roolista.

FNP-jäsenyys merkitsee suurta vastuuta. Jos aidosti haluat jatkaa tätä uraa, sinun pitäisi pystyä ilmaisemaan selkeä käsitys siitä, mitä sinulta odotetaan valmistuessasi ja aloittaessasi tehtäväsi sertifioituna perhehoitajana. Tiedekunnan ja toimikunnan jäsenet, jotka tekevät lopulliset päätökset hakijan hyväksymisestä, etsivät henkilöitä, jotka ymmärtävät ja arvostavat ottavan roolin tärkeyttä. Sinun pitäisi pystyä keskustelemaan perhesairaanhoitajan ammatin laajuudesta, mukaan lukien tunteminen heidän käytäntöjään sääteleviin osavaltion lakeihin.

Perhehoitajana oleminen on paljon muutakin kuin "lääkärin alaisuudessa työskentelemistä". Siihen kuuluu eri akuutteja ja kroonisia sairauksia sairastavien asiakkaiden hoitaminen koko elinkaaren ajan, potilaan puolestapuhuja, tutkija ja paljon muuta. Kun keskustelet FNP:n roolista, muista heijastaa intohimoa tehtävää kohtaan ja halua auttaa ammattia kasvamaan, vaikka kohtaisit haasteita.

SEURAAVANA ON 10 PARAS VERKKOHOITTAJA - EI VÄLILLÄ OHJELMAA VUODELLE 2023

(Nämä FNP-ohjelmat eivät vaadi hakijoita suorittamaan GRE:tä.)

1.Duken yliopisto- Durham, NC


2.Duquesnen yliopisto- Pittsburgh, PA


3.Etelä-Alabaman yliopisto- Matkapuhelin, AL


4.Baylorin yliopisto- Waco, TX


5.Iowan yliopisto- Iowa City, IA


6.Maryvillen yliopisto - Saint Louis- St. Louis, MO


7.Simmonsin yliopisto- Boston, MA


8.Sacred Heart University- Fairfield, CT


9.Regisin yliopisto- Denver, CO


10.Riderin yliopisto- Lawrenceville, NJ

KATSO RANSKAUSMENETELMIÄMME

Uramahdollisuudet tämän ohjelman päätyttyä

Valmistuttuaan verkkoperhehoitaja-NO GRE Required -ohjelmista on mahdollista löytää uramahdollisuuksia erilaisissa ympäristöissä. Muutamia paikkoja, joissa voit löytää perhehoitajan töistä, ovat:

• Yksityiset lääkärit
•FNP:n omistama toimisto
• Sairaalat
• Erikoisklinikat
• Kouluklinikat
• Kotiterveystoimistot
• Saattohoitotoimistot
• Yhteisön terveyskeskukset

Ansaintamahdollisuus

Kuten alla olevasta kaaviosta käy ilmi, eri lähteet raportoivat FNP:n vaihtelevista palkoista. Tässä viitattujen tietojen mukaan perhehoitajan keskimääräinen vuosipalkka on 104 288 dollaria, mikä vastaa 50,14 dollaria tunnissa tai 8 690 dollaria kuukaudessa. Jotkut tekijät, kuten aiempien vuosien kokemus hoitoalalta, maantieteellinen sijainti ja perusterveydenhuollon tarjoajien tarve, voivat kuitenkin antaa FNP-NO GRE Required -verkkoohjelmista valmistuneille etulyöntiaseman neuvoteltaessa korkeammasta palkasta.

Verkkosivusto Tunnissa Kuukaudessa Vuodessa
Ziprecruiter.com50,91 dollaria8 820 dollaria105 898 dollaria
Maksuskaala46,09 dollaria7 990 dollaria95 877 dollaria
Palkka.com53,41 dollaria9 260 dollaria111 090 dollaria

Työnäkymä

Yksi parhaista resursseista löytää tilastoja tietyistä ammateista on US Bureau of Labor Statistics (BLS). Vaikka BLS ei tarjoa tietoja erityisesti FNP: stä, se tarjoaa tietoja sairaanhoitajien työnäkymistä yleensä. BLS:n mukaan sairaanhoitajien työllistäminenkasvaa 45 prosenttia2019–2029. Sairaanhoitajille odotetaan vuosittain noin 24 000 työpaikkaa ennustetun vuosikymmenen aikana. Tätä silmällä pitäen on turvallista olettaa, että parhaista perhesairaanhoitajasta - NO GRE Required -ohjelmista verkossa valmistuneilla ei ole ongelmia löytää vakaa työpaikka.

Pohjaviiva

Koska uramahdollisuuksia on loputtomasti ja perheterveydenhuollon ammattilaisten tarve kasvaa, tämä voi olla täydellinen aika toteuttaa unelmaasi FNP:stä. Jos pidät hoitotyöstä, mutta haluat saada enemmän itsenäisyyttä toimistossasi, harkitse ilmoittautumista yhteen parhaista online-perhehoitajan - NO GRE Required -ohjelmista vuodelle 2023.

ASIANTUNTIJAMME VASTAAMAT USEIN ESITETTYJÄ KYSYMYKSIÄ


Mikä on yksi tärkeimmistä asioista, joihin minun pitäisi kiinnittää huomiota valittaessa FNP-NO GRE:n vaatimaa online-ohjelmaa?

Yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun tulee etsiä FNP-NO GRE -ohjelmasta, on se, onko se akkreditoitu vai ei. On olemassa tiukat standardit, jotka koulujen on täytettävä akkreditointia varten. Siksi, jos tarkastelemasi ohjelmat ovat akkreditoituja, voit luottaa siihen, että ammattitaitoiset hoitotyön opettajat opettavat sinulle ajantasaisimmat tiedot.

Mikä on seuraava askeleeni, kun olen valmistunut online-FNP-NO GRE -ohjelmasta?

Ensimmäinen askel valmistumisen jälkeen on FNP-sertifiointi. Sertifiointivirastot, kuten American Nurses Credentialing Center (ANCC), hallinnoivat sertifiointikokeita. Voit vierailla American Association of Nurse Practitioners -järjestössäverkkosivustolisätietoja sertifiointikokeista ja virastoista.

Voivatko online-FNP-NO GRE -ohjelman valmistuneet harjoitella itsenäisesti?

Tällä hetkellä 21 osavaltiota ja District of Columbia ovat hyväksyneet FNP:n täydet käytännöt. Ajantasaiset tiedot toimintaviranomaisista ja muista osavaltion laeista ja määräyksistä, jotka koskevat asuinpaikkasi FNP:tä, käy osoitteessaAmerican Association of Nurse Practitionersnettisivuilta tai ota yhteyttä osavaltion sairaanhoitolautakuntaan.

Auttavatko koulut, jotka tarjoavat online-FNP-NO GRE -ohjelmia, oppilaita kliinisessä harjoittelussa?

Ohjelmaa tarjoavat korkeakoulut ja yliopistot voivat antaa opiskelijoille vapauden valita kliiniset paikat ja opettajat, kunhan he täyttävät ohjelman ohjeet ja tiedekunnan hyväksynnän. Jotkut koulut eivät kuitenkaan tarjoa apua vain kliinisen sijoittelun valinnassa, vaan vaativat, että sinulla on kliininen neuvonantaja, joka ohjaa sinua prosessin läpi.

10 Best Online Family Nurse Practitioner-NO GRE Required Programs – 2023 (1)Darby Faubion BSN, RN
Darby Faubion on sairaanhoitaja ja Allied Health -kouluttaja, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Hän on auttanut sairaanhoitajaohjelmien opetussuunnitelmien kehittämisessä ja ohjannut opiskelijoita sekä yhteisöopisto- että yliopistotasolla.

10 parasta verkkoperhehoitajaa – EI vaadita GRE-ohjelmaa – 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5997

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.